Commerciële Productrecensies – Handige Tips Door Semalt

7:00 pm
Productrecensie heeft een gemengde reactie onder e-commerce-winkelbezitters weergegeven. Terwijl de beoordelingen vertrouwen opleveren aan sommige spelers van de online business die positief praten over hun producten voor een aantal, waarbij de beoordelingen slecht afwijken van klanten van de winkels. Dit artikel dient echter om vertrouwen te onderwijzen en herstelt onder winkelbezitters die negatieve feedback van online shoppers kregen.

Michael Brown, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, legt uit hoe zowel negatieve als positieve productrecensies invloed hebben op een websiteverkeer.

De waarde van productrecensies

Statistieken geven aan dat ongeveer 63 procent van de online klanten liever online koopt bij winkels die een speciale afdeling hebben voor productrecensies op de website. Ondanks dat de beoordelingsafdeling essentieel is voor klanten om hun dank of frustratie over het product uit te drukken, weerspiegelen sommige van de opmerkingen in deze artikelen niet de waarheid over de ervaring van een klant. Eigenaren zouden moeten stoppen met zorgen over de negatieve reacties, omdat de mening de volledige waarheid over de klantenervaring niet kan weerspiegelen.

Slechte beoordelingen zijn niet slecht

Eigenaren van de online winkels die slechte recensies ontvangen zouden niet moeten storen. Onderzoek wijst erop dat slechte reviews helemaal niet slecht zijn, tot 86 procent van de mensen die online winkelen, kopen goederen met slechte recensies. Ongeveer 95 procent van de mensen die online koopt, vertrouwt geen godrecensies over producten die zij zouden willen kopen. Productsterkingen zijn twijfelachtig en lijken niet realistisch en houden klanten dus weg.

Reviews Boost de rang van zoekmachines

De goedkeuring van het SEO-mechanisme voor zoekmachines dicteert dat de meer inhoud over een product op internet, hoe gemakkelijker de inhoud wordt gebruikt voor zoekmachines. SEO vereist de frequentie van trefwoorden of zoekbare snaren op het web om meer te zijn om de web zichtbaarheid van de website te vergroten. Reacties of het slecht of goed is, het aantal vermeldingen van het product of de betreffende website verhogen, waardoor de kans op verkeer wordt verhoogd.

Opmerkingen maken klanten betrokken

Maak gebruik van de aanwezigheid van klanten die tijd doorbrengen op de website om loyaliteit en vertrouwen op te bouwen. De meeste eigenaren van e-commerce-bedrijven ervaren steeds meer verkeer door zich te betrekken bij mensen die hun website bezoeken en commentaar geven. Klanten krijgen duidelijke informatie over de producten, en op hun beurt zijn ze klaar om terug te komen om items te kopen.

Moedig recensies van klanten aan

De meeste online klanten houden van het lezen van recensies die door andere klanten zijn overgelaten om hun beslissing te nemen om het product te kopen. Het is opmerkelijk dat sommige actieve lezers hun commentaar en recensies niet achterlaten. Het krijgen van recensies en reacties helpen bij het verhogen van de online status van het product en zelfs de SEO behandeling van de website en is daarom de moeite waard om te stimuleren.

Conclusie

E-commerce vereist de toepassing van review generators om een hoger SEO resultaat te behalen. Klanten aanmoedigen om de producten door middel van ingebouwde e-mailsystemen te raadplegen die herinneringen verzenden, kunnen het aantal beoordelingen verhogen. Maak het vallen van recensies leuk en makkelijk om meer voordelen te krijgen van de opmerkingen, terwijl de SEO van de website wordt bevorderd.

Artikel Terkait

Previous
Next Post »
IBX584537A9B2F08